سیمان حفاری

ویژگی‌های سیمان حفاری

هر یک از دسته بندی‌های سیمان از قابلیت‌ها و ویژگی‌های به خصوصی برخوردار هستند. سیمان حفاری یکی از مصالح مهم و کاربردی در دنیای امروز به شمار می‌روند. برای استفاده از آن‌ها باید در خصوص محاسبات سیمان‌کاری حفاری اطلاعات دقیقی داشته باشید. عملیات سیمان‌کاری حفاری در پروژه‌های مختلفی انجام می‌شود. سیمان‌های حفاری در عرصه برداشت نفت بسیار کارایی دارند. سیمان مورد استفاده در این حوزه ویژگی‌های مشابهی با سیمان‌های مخصوص صنایع ساختمان سازی دارد.

 

پوزولان‌های طبیعی و مصنوعی‌اش  برای استفاده در صنایع حفاری کارایی فراوانی دارد. این مصالح فرایند حفاری را در این حوزه با کیفیت بیشتری همراه می‌کنند. برخی از ویژگی‌های این مصالح را در زیر مشاهده می‌کنید:

 

  • استفاده از آن‌ها از حرکت سیال به طبقات پایین‌تر را میسر می‌سازد. به همین خاطر نیز این مصالح در این حوزه به میزان قابل توجهی مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  • استفاده از آن‌ها نگه‌داشتن لوله حفاری را در بخش‌های مربوطه ساده‌تر می‌کند و از بروز هر گونه اختلالی در این حوزه پیشگیری خواهند کرد.
  • سیمان حفاری در مدل‌های گوناگونی خرید و فروش می‌شود و تنوع قابل توجهی بین این مصالح ساختمانی وجود دارد که از مهم‌ترین ویژگی‌های این محصولات به شمار می‌رود. برای انتخاب و خرید سیمان برای این مصارف حتماً باید در خصوص ویژگی‌های آن‌ها و کاربری هر یک از دسته بندی‌های این محصولات اطلاعات خود را تکمیل کنید.
پیشنهاد ما به شما:  استانداردهای سیمان و بتن در ساختمان سازی
ویژگی‌های سیمان حفاری
سیمان حفاری

انواع سیمان‌های مخصوص حفاری چاه‌های نفت

سیمان حفاری چاه نفت با مشخصه‌های کمی و کیفی به خصوصی در دسترس این صنایع قرار می‌گیرد و از ویژگی‌های به خصوصی برخوردار است. این سیمان‌ها گاها با افزودن برخی مواد شیمیایی برای این صنایع آماده می‌شوند. سیمان حفاری قابلیت‌های مضاعفی نسبت به سیمان‌های معمولی دارد. به همین خاطر در خدمات خرید و فروش سیمان حفاری باید به این موارد دقت داشته باشید. برخی از مدل‌های این تجهیزات را در ادامه بررسی می‌کنیم:

 

ویژگی‌های سیمان حفاری
ویژگی‌های سیمان حفاری

سیمان‌های کلاس a

با در نظر گرفتن انواع افزودنی‌های سیمان حفاری، نوع و کلاس این مصالح ساختمانی برای هر یک از بخش‌های صنایع حفاری مشخص می‌شود. یکی از پرکاربردترین دسته بندی‌های مصالح سیمانی به نام سیمان‌های کلاس a شناخته می‌شوند که کارایی قابل توجهی در این حوزه دارند. انواع آن‌ها تا عمق 6000 فوتی قابل استفاده هستند و در برابر بسیاری عوامل مقاومت می‌کنند.

مهم‌ترین عاملی که استحکام سازه‌ها را در صنایع حفاری تهدید می‌کند، مواد گوگردی هستند که این مصالح مقاومت قابل توجهی در برابر این مواد دارند. در این زمینه در آزمایشگاه سیمان حفاری تست‌های کیفی متعددی انجام می‌گیرند که سلامت هر یک از این اقلام را مشخص می‌کنند. در نظر داشته باشید که قیمت سیمان پاکتی بر اساس همین مولفه‌های خاص تعیین می‌شود.

سیمان‌های کلاس b

سیمان حفاری  در مدل‌های کلاس b نیز ارائه شده و در صنایع حفاری به کار برده می‌شود. این سیمان‌ها نیز با مشخصه‌هایی مشابه با سیمان‌های کلاس a تولید می‌شوند و در برخی ویژگی‌های فنی با آن‌ها تفاوت دارند. استفاده از آن‌ها تا عمق 6000 فوتی قابل انجام خواهد بود و هر گونه حمله گوگردی به سازه‌های مربوطه با استفاده از این سیمان خنثی می‌شود.

پیشنهاد ما به شما:  پانل سیمانی

سیمان کلاس c

سیمان حفاری در مدل‌های کلاس سی نیز در دسترس مشتریان قرار می‌گیرد که ویژگی‌های به خصوصی دارد. خرید سیمان سفید و انواع سیمان‌های مخصوص حفاری به سهولت قابل انجام بوده و این مصالح در مدل‌های متنوع در بازارهای امروزی خرید و فروش سیمان در دسترس مشتریان قرار می‌گیرند. این مدل سیمان نیز تا عمق 6000 فوتی قابل استفاده است. یکی از ویژگی‌های مهم سیمان حفاری کلاس سی مقاومت تراکمی بالای این مصالح است که به صورت آنی نیز در صنایع مورد نظر نمود پیدا می‌کند.

سیمان کلاس d

استفاده از انواع دسته بندی‌های افزودنی‌های سیمان حفاری سبب تولید مدل‌های متنوعی از این متریال در صنایع امروزی شده است. از میان مهم‌ترین مصالح سیمانی می‌توان به کلاس دی اشاره کرد که تا عمق 12000 فوتی قابل استفاده بوده و مقاومت بالایی در این محدوده دارد.

برای استفاده و انتخاب هر یک از دسته بندی‌های این مصالح باید به زمان بندی سیمان حفاری در حین مصرف دقت داشته باشید. این مسئله کیفیت استفاده از این اقلام را تحت تأثیر قرار می‌دهد. انواع سیمان‌های مدل دی در برابر فشار و درجه حرارت بالا بسیار مقاوم عمل می‌کنند و در میان تخصصی‌ترین انواع سیمان چاه نفت دسته بندی می‌شوند. به همین خاطر استفاده از آن‌ها در این حوزه افزایش یافته است.

سیمان کلاس e

این مدل از انواع سیمان حفاری نیز عملکردی مشابه با سیمان نوع دی دارد و به همین خاطر نیز در یک گروه با آن قرار می‌گیرد. این سیمان‌ها در برابر فشار و درجه حرارت بالا در این صنایع مقاومت قابل توجهی دارند. استفاده از آن‌ها در عمق 14000 فوتی نیز میسر خواهد بود و از این نظر در جایگاه بالاتری از سیمان‌های کلاس دی قرار می‌گیرند.

پیشنهاد ما به شما:  سیمان در تهران

سیمان کلاس F

تا به این جا بررسی کردیم که سیمان حفاری چیست و چه مدل سیمان حفاری چاه نفت را پوشش می‌دهد و در این صنایع به کار برده می‌شود. یکی از مهم‌ترین دسته بندی‌های سیمان‌های مخصوص حفاری، سیمان حفاری نفت کلاس اف است که تا عمق 16 هزار فوتی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. به همین خاطر برای بیشترین میزان عمق سیمان مورد استفاده هستند.

با استفاده از این سیمان‌ها درجه حرارت و فشار تأثیری بر این سازه‌ها نخواهد داشت. قیمت سیمان فله به عوامل مختلفی بستگی دارد. هر یک از کلاس‌های این سیمان‌ها با قابلیت‌ها و ویژگی‌های مهمی در دسترس قرار می‌گیرند. سیمان حفاری در دنیای امروز به یکی از مهم‌ترین مصالح ساختمانی تبدیل شده‌اند.

 

ویژگی‌های سیمان حفاری
سیمان حفاری

جمع بندی

انواع دسته بندی‌های سیمان حفاری با کیفیت قابل توجهی تولید و ارائه می‌شوند. هر یک از مدل‌های این محصولات صنعتی قابلیت‌های متنوعی داشته و با ویژگی‌های به خصوصی تولید شده و در دسترس قرار می‌گیرند. شما می‌توانید بر اساس نوع کاربری خود در واحدهای صنعتی مربوط به حفاری نفت یکی از مدل‌های این مصالح را انتخاب و خریداری کنید. خرید سیمان حفاری با رنج قیمتی متنوعی انجام می‌گیرد. این قیمت‌ها بر اساس افزایه‌های سیمان حفاری و نوع سیمان تعیین می‌شوند.

 

 

 

امتیاز شما به این مقاله
خانه سیمان