دیوار چینی با بلوک و چسب

دیوار چینی با بلوک و چسب

چسب بلوک ماده‌ای خمیری و آماده است که به‌عنوان ملات خشک آماده مصرف، مناسب برای اتصال انواع بلوک سبک و همچنین تسطیح انواع سطوح داخلی و خارجی دیوار‌ها است و جهت هموار کردن مورد استفاده قرار می‌گیرد. به کمک این ماده می‌توان نمای ساختمان را با یک زیر سطح هموار و مطلوب اجرا کرد. این چسب دارای قدرت چسبندگی بالا و همچنین ویژگی‌های منحصربه‌فرد فراوانی است که امروزه مورد استقبال سازندگان زیادی قرار گرفته است. به طوری که جایگزین مناسبی برای ملات سنتی محسوب می‌شود.
امروزه با توجه به لزوم سبک‌سازی و گسترش استفاده از بلوک سبک در پروژه‌های ساختمانی و مزایای فراوان آن، هنوز هم بسیاری از سازندگان از ملات‌های سنتی ماسه سیمانی به‌عنوان چسباننده استفاده می‌کنند. چسب بلوک سیمانی با برخورداری از فرمولی پیشرفته و سازگار با بلوک سبک، بهترین و مناسب‌ترین محصول جهت اتصال بلوک‌ها محسوب می‌گردد. در این مقاله قصد داریم تا در مورد مزایای چسب بلوک سیمانی و نحوه استفاده از آن مطالبی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

 

دیوار چینی با بلوک و چسب

چسب بلوک چیست؟
حتماً شما هم می‌دانید ملات سیمان چیست و چه کاربرد‌هایی دارد. استفاده از ملات سیمان برای چیدن دیوار و چسباندن بلوک‌ها به یکدیگر ارجحیت فراوانی دارد. لذا استفاده از چسب بلوک سیمانی مهم‌ترین عامل در راستای اجرای صحیح و مقاوم بلوک‌ها به شمار می‌رود که پس از اجرا، دیواری صاف برای کاشی‌کاری یا اندودکاری را به ارمغان می‌آورد. چسب بلوک از جمله انواع ملات خشک آماده است که بر اساس الزامات استاندارد ملی ایران و همچنین استاندارد‌های روز دنیا طراحی و تولید گردیده است. استحکام و مقاومت بسیار بالا در برابر انواع ضربه، کاهش بار مرده سازه، انعطاف‌پذیرتری و مقاومت این چسب در برابر شرایط محیطی و رطوبت هوا را می‌توان از دیگر ویژگی‌های خاص چسب بلوک عنوان کرد. ‌
جالب است بدانید که بلوک‌های سیمانی دارای خاصیت جذب آب مناسبی هستند و بدین ترتیب، در صورت استفاده از ملات‌های ماسه سیمان سنتی جهت جلوگیری از خشک شدن ملات، بایستی در ضخامت‌های بیشتر و چند سانتی‌متری ملات‌ریزی گردند. لذا استفاده از ملات سنتی مقرون به صرفه نخواهد بود. چسب بلوک در لایه‌های ۲ الی ۳ سانتی‌متری اجرا می‌شود و بر خلاف ملات ماسه سیمان، قابلیت اجرای بند عمودی را خواهد داشت که این امر خود سبب افزایش مقاومت و پایداری دیوار‌ها می‌گردد.

مزایای چسب بلوک سیمانی چیست؟
مزایای چسب بلوک سیمانی بسیار زیاد است که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:
• قدرت چسبندگی تا ۴ برابر بیشتر از ملات سیمان
• قابلیت اجرا بر روی سطوح افقی و عمودی
• هزینه بسیار کمتر دیوارچینی در مقایسه با ملات سیمان
• آماده به مصرف و بدون هیچگونه نیاز به ساخت ملات
• مقاومت بالا در برابر شرایط محیطی و رطوبت هوا
• زمان دهی مطلوب به‌منظور چسباندن قطعات مختلف بلوک
• استحکام و مقاومت زیاد در برابر ضربات متعدد
• انعطاف‌پذیری و کارایی بسیار بالا
• میزان مصرف پایین و بدون ضایعات

نحوه استفاده از چسب بلوک
در این بخش از مقاله به بررسی نحوه استفاده از چسب بلوک خواهیم پرداخت. اجرای چسب بلوک با سر نازل به قطر ۱ سانتی‌متر یا با برش گوشه پایین بسته‌بندی صورت می‌گیرد. گفتنی است که قطر چسب نباید بیش از ۱ سانتی‌متر باشد. در مرحله بعد، چسب را در دو خط موازی در امتداد دو لبه طولی بلوک مورد نظر اجرا کنید و سپس، بلوک بالایی را با فشار دست محکم و تراز و شاغول کنید. توجه داشته باشید که لازم نیست کل سطح بلوک را با چسب در نمایید. در صورت وجود گرد و غبار روی سطح بلوک‌ها، ابتدا بایستی آن‌ها را تمیز کنید و سپس از چسب بلوک استفاده کنید. بهتر است به این چسب آب یا هیچ ماده دیگری اضافه نکنید و آن را در دمای ۵ الی ۳۵ درجه سانتی‌گراد نگهداری نمایید.

 

نحوه استفاده از چسب بلوک

 

مقدار مصرف چسب بلوک
در ادامه آموزش چسب بلوک، به بررسی مقدار مصرف چسب بلوک می‌پردازیم. میزان مصرف این محصول نسبت به نحوه اجرای آن، ناصافی سطح بلوک و همچنین منظم بودن ارتفاع بلوک‌های سازه متفاوت خواهد بود. اما به طور متوسط میزان مصرف چسب برای هر مترمربع دیوار چینی به مقدار ۱/۵ کیلوگرم در نظر گرفته می‌شود.

طرز تهیه چسب هبلکس
چسب AAC یا هبلکس در واقع ملات آماده و خشک پودر شده به‌شمار می‌رود که از ترکیب ماسه ریزدانه، سیمان و نوعی چسب پلیمری حاصل می‌شود. این چسب جایگزین مناسبی برای ملانی ماسه و سیمان در دیوارچینی توسط بلوک محسوب می‌شود. با توجه به این که این محصولات دارای ماده‌ای به نام سیلیس هستند، در نتیجه این موضوع سبب ایجاد دیدنی مستحکم میان بلوک AAC و ملات خواهد شد. طرز تهیه چسب هبلکس به صورت زیر است:
ماسه خشک و تمیز با سایز ۲/۱، سیمان، دو نوع چسب پلیمری و همچنین آب از عمده مواد تشکیل دهنده چسب هبلکس به‌شمار ‌می‌روند. این ملات به دو رنگ خاکستری و سفید در بسته‌بندی‌های بیست، بیست و پنج و حتی سی کیلوگرمی تولید و در بازار عرضه می‌شوند. گفتنی است که میزان مصرف چسب هبلکس برای یک پروژه ساختمانی، بستگی به متراژ ساختمان و سپس ضخامت بلوک‌های هبلکس دارد. به صورت تخمینی برای هر متر مربع، حداقل ۱/۵ و حداکثر ۴ کیلوگرم چسب مصرف می‌گردد.

دیوار چینی با بلوک و چسب

آموزش سیمان کاری دیواری
سیمان کاری دیواری یکی از رایج‌ترین و ارزانترین روش‌ها برای نماکاری دیوار‌های بلوکی است که سبب افزایش مقاومت دیوار در برابر رطوبت می‌شود. در ادامه آموزش سیمان کاری دیواری با دست را به صورت خلاصه اشاره می‌کنیم:
• تهیه وسایل مورد نیاز برای سیمان کاری
• تمیز کردن سطح بلوک‌های سیمانی
• ترمیم کردن دیوار مورد نظر
• عایق‌سازی دیوار
• کروم کشی
• ساخت ملات سیمانی
• آستر کشی دیوار
• شمشه کشی دیوار
شایان ذکر است که جهت سیمان کاری دیوار بلوکی سعی کنید از سیمان با بسته‌بندی‌های مناسب و دارای تاریخ مصرف استفاده نمایید. همچنین بهتر است با توجه به قیمت سیمان و نوع آن، ماسه مورد نیاز را تهیه کنید.

چسب بلوک سیمانی، محصولی پرکاربرد و مقرون به صرفه
دین این مقاله در خصوص چسب بلوک سیمانی، مزایای استفاده و همچنین نحوه اجرای آن مطالبی را بیان کردیم. چنانچه قصد خرید سیمان فله جهت انجام پروژه‌های ساختمانی را دارید می‌توانید از طریق شماره‌های درج شده در سایت با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

1/5 - (1 امتیاز)
خانه سیمان